Δυναμική παρουσία της SIGMASOFT στη Διεθνή Έκθεση τεχνολογίας και ηλεκτρονικής CeBIT 2017

Home / Νέα / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / Δυναμική παρουσία της SIGMASOFT στη Διεθνή Έκθεση τεχνολογίας και ηλεκτρονικής CeBIT 2017

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της SIGMASOFT Α.Ε. στη Διεθνή Έκθεση τεχνολογίας και ηλεκτρονικής CeBIT 2017, η οποία διεξήχθη 20 – 24 Μαρτίου 2017 στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Η CeBIT, στην οποία οι διοργανωτές της έχουν επενδύσει σημαντικά τα τελευταία δύο χρόνια, αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για business, networking, press and media activities καθώς και για συζητήσεις πάνω σε επίκαιρα θέματα και νέες τάσεις στον κλάδο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών.

Η SIGMASOFT, μέσα από την εκθεσιακή της παρουσία στη CeBIΤ και αξιοποιώντας πλήρως τις face-to-face συναντήσεις με επισκέπτες και εκθέτες από τη διεθνή αγορά, κατάφερε να αναδείξει τις καινοτόμες λύσεις που έχει αναπτύξει στους τομείς της Πληροφορικής στην Υγεία και στον Τουρισμό Υγείας (eHealth & mHealth software solutions).

Συγκεκριμένα:

  • το βραβευμένο ιατρικό λογισμικό “MedExpress”, το οποίο υποστηρίζει ήδη περισσότερους από 3.200 επαγγελματίες υγείας, για την καθημερινή συνταγογράφηση καθώς και τη διαχείριση ασθενών και ιατρείου.
  • το “SIGMA SalesForce”, το οποίο αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση υποστήριξης των εταιρειών στο χώρο του φαρμάκου, των OTC και των Medical Devices, και το οποίο χρησιμοποιείται ήδη από 250 και πλέον συνεργάτες επιστημονικής ενημέρωσης και πωλητές φαρμακείου, μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών.
  • το DoctorBI, το απόλυτα εξειδικευμένο λογισμικό επιχειρηματικής ευφυΐας για τον σύγχρονο  ιατρό  με στόχο την αποδοτικότερη διαχείριση και ανάλυση των κλινικών δεδομένων των ασθενών του.
  • το “Ηealth-ΝΕΤ”, μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή ιατρική κοινότητα που δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει online υπηρεσίες υγείας 24/7, από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας οι οποίοι καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήματα χρηστών/ασθενών άμεσα και γρήγορα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
  • το iWelli (το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος») και αποτελεί μια έξυπνη eHealth πλατφόρμα, η οποία βοηθάει τους ασθενείς με πολλές χρόνιες παθήσεις να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται με άνεση και ευκολία την υγεία τους, ενώ βοηθάει και τους επαγγελματίες υγείας να διαχειρίζονται και να παρακολουθούν τους ασθενείς του εξ’ αποστάσεως.
  • τις νέες υπηρεσίες για τον κλάδο Τουρισμού Υγείας όπως Web εφαρμογές και eHealth πλατφόρμες για τους παρόχους ιατρικών υπηρεσιών, συστήματα διαχείρισης κρατήσεων καθώς και υπηρεσίες ψηφιακού Marketing.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στη φετινή διοργάνωση της CeBIT, προσήλθαν πάνω από 220.000 επισκέπτες ενώ συμμετείχαν 3.300 εκθέτες και περισσότεροι από 200 ομιλητές, καθιστώντας την ως μία από τις μεγαλύτερες και πιο πετυχημένες διοργανώσεις στον κλάδο της τεχνολογίας.

Recent Posts
CONTACT US

Send us your message and we will contact you as soon as possible.