Υπηρεσίες Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών στον Τουρισμό Υγείας

Home / Υπηρεσίες Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών στον Τουρισμό Υγείας

Υπηρεσίες Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών στον Τουρισμό Υγείας

Ο Τουρισμός Υγείας είναι μία νέα συνεχώς αναπτυσσόμενη οικονομική δραστηριότητα παγκοσμίως. Αναφέρεται στη μετάβαση εντός και εκτός συνόρων, ανθρώπων με προβλήματα υγείας προκειμένου να τους παραχθεί ιατρική φροντίδα που στοχεύει στην πρόληψη, διάγνωση και διατήρηση της υγείας τους. Απαιτεί σύνθεση, συνεργασία και κοινή προσπάθεια του επιχειρηματία τουρισμού και του ιατρού. Περιλαμβάνει επίσης υπηρεσίες μεταφοράς, ενημέρωσης, ξενάγησης, εστίασης και διαμονής των τουριστών υγείας σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.

Η κομβική θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο την κάνει να πλεονεκτεί, κυρίως λόγω της μικρής της απόστασης από τις χώρες της Ευρώπης. Συνδυαστικά, η εύκολη και γρήγορη διακίνηση προϊόντων και ανθρώπων μεταξύ των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και οι χαμηλές τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων την καθιστούν έναν δημοφιλή προορισμό ιατρικού τουρισμού, απαλλαγμένο από μακριές λίστες αναμονής και υψηλές τιμές. Έχοντας η χώρα μας στη διάθεσή της το υπέροχο μεσογειακό περιβάλλον, το φυσικό πλούτο, το ήπιο κλίμα την παραδοσιακή υγιεινή κουζίνα, την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά και κυρίως το παγκοσμίως αναγνωρισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μπορεί πραγματικά να σταθεί ανταγωνιστικά και να καταξιωθεί στο χώρο αυτό.

H Sigmasoft S.A. αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία που διαθέτει για τη βελτίωση της αυτοματοποίησης στην πρόσβαση των παρεχόμενων υπηρεσιών του συστήματος υγείας, δημιουργεί και παρέχει καινοτόμες διαδικτυακές εφαρμογές και λύσεις για την προβολή των υπηρεσιών των παρόχων Τουρισμού Υγείας.

Συγκεκριμένα η SigmaSoft S.A. προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις και υπηρεσίες Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΤΠΕ) προς:

  • Παρόχους Υγειονομικών Υπηρεσιών
  • Κυβερνητικούς Φορείς
  • Πράκτορες Ιατρικού  Τουρισμού
  • Κέντρα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας
  • Κέντρα Ευεξίας
  • Ταξιδιωτικά Πρακτορεία
  • Παρόχους υπηρεσιών Φιλοξενίας
  • Παρόχους υπηρεσιών Μεταφοράς
  • Ασφαλιστικούς Οργανισμούς Υγείας

ΙCT SolutionsServices

Για να κατεβάσετε το φυλλάδιο σε pdf μορφή πατήστε εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για περαιτέρω πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στα εξής τηλέφωνα:

210 724 8719

2310 905 470

2310 935 490

Παρακαλώ συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία στην παρακάτω φόρμα.

Επώνυμο*

Όνομα*

Δραστηριότητα*

Διεύθυνση

Αριθμός

Πόλη

Τ.Κ.

Τηλέφωνο*

Κινητό

Email*

Σχόλια

 

CONTACT US

Send us your message and we will contact you as soon as possible.