Συνεργασία με Ιατρικό Σύλλογο Έβρου – 2017

Home / Συνεργασία με Ιατρικό Σύλλογο Έβρου – 2017

Ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου 2017 σας ενημερώνει:

Ειδική ΔΩΡΕΑΝ Παροχή

του  Ιατρικού Λογισμικού  Διαχείρισης Ιατρείου & Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου στη συνεδρίασή του, της 18/06/2017, ενέκρινε ομόφωνα την Ειδική ΔΩΡΕΑΝ Παροχή της εταιρίας SIGMASOFT και εξασφάλισε για όλα τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, την ΔΩΡΕΑΝ παροχή του ιατρικού λογισμικού MedExpress έως 30/11/2017 με πλήρη δικαιώματα [εγκατάσταση – ενεργοποίηση – εκπαίδευση – απεριόριστη τηλεφωνική υποστήριξη (Δευτ. – Παρ. 09:00 – 21:00)],  χωρίς καμία περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση ή υποχρέωση αγοράς.

Μετά την 1/12/2017, οι ιατροί που έχουν κάνει χρήση της ΔΩΡΕΑΝ Παροχής μπορούν να συνεχίσουν τη χρήση του λογισμικού με ανώτατο αντίτιμο σύμφωνα με τον ισχύοντα ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ. Λόγω της ειδικής συνεργασίας με τον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου, έχει εξασφαλιστεί η προνομιακή δυνατότητα Δωρεάν χρήσης και υποστήριξης της εφαρμογής για 6 μήνες επιπλέον του ετήσιου συμβολαίου,  για όλα τα μέλη του Συλλόγου που επιθυμούν να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε επιλογή αγοράς/συνδρομής.

Η αναλυτική περιγραφή του ιατρικού λογισμικού ακολουθεί στην Ενότητα «Τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά του ΜedExpress».

Εφόσον επιθυμείτε να αξιοποιήσετε την ΔΩΡΕΑΝ παροχή του MedExpress, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα πεδία στην ενότητα  «Διαδικασία Ηλεκτρονικής Ενεργοποίησης» και σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας, εκπρόσωπος  του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών της SIGMASOFΤ.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Ι.Σ.Έβρου

CONTACT US

Send us your message and we will contact you as soon as possible.