Η Sigmasoft στην Παγκόσμια έκθεση Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών “CeBIT 2017”

Home / Νέα / Εκδηλώσεις / Η Sigmasoft στην Παγκόσμια έκθεση Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών “CeBIT 2017”

Στη μεγαλύτερη έκθεση πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών που διοργανώνεται στην Ευρώπη, θα συμμετάσχει ως εκθέτης η Sigmasoft από τις 20 έως τις 24 Μαρτίου, στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Mέσα από την εκθεσιακή της παρουσία στη CeBIT η Sigmasoft, η οποία εξειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού και στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στους τομείς  της Πληροφορικής στην Υγεία  και στον Τουρισμό Υγείας, στοχεύει στην ανάδειξη των καινοτόμων λύσεων που έχει αναπτύξει στο eHealth & στο mHealth.

Τα πληροφοριακά συστήματα της εταιρείας έχουν ως στόχο να βελτιώσουν την παραγωγικότητα & την απόδοση των επαγγελματιών υγείας και των οργανισμών του ιδιωτικού & του ευρύτερου δημόσιου τομέα , στον τομέα της Υγείας, υποστηρίζοντας  ήδη περισσότερους από 3.200 πελάτες. Επίσης, η εταιρεία  έχει αναπτύξει νέες υπηρεσίες για τον κλάδο Τουρισμού Υγείας όπως eHealth πλατφόρμες, Web εφαρμογές για τους παρόχους ιατρικών υπηρεσιών, συστήματα διαχείρισης κρατήσεων καθώς και υπηρεσίες ψηφιακού Marketing.

Η έκθεση πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών CeBIT, αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για Business, Networking, Press- and Media activities. Αξίζει να σημειωθεί ότι  στη διοργάνωση της CeBIT 2016, προσήλθαν 221.000 επισκέπτες ενώ συμμετείχαν 3.300 εκθέτες από 70 χώρες για να ενημερώσουν το κοινό για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους ενώ στο συνέδριο CeBIT Global Conference συμμετείχαν συνολικά 200 ομιλητές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη CeBIT δείτε ΕΔΩ.

Recent Posts
CONTACT US

Send us your message and we will contact you as soon as possible.