Η Sigmasoft στο Cancer & Personalized Medicine Conference 2019

Home / Νέα / Εκδηλώσεις / Η Sigmasoft στο Cancer & Personalized Medicine Conference 2019

Στο Συνέδριο με τίτλο «Cancer & Personalized Medicine Conference» που διοργανώνεται, στις 16 Οκτωβρίου στο Divani Caravel από το HealthDaily και την Boussias Communications,συμμετέχει η εταιρεία μας ως χορηγός και εκθέτης.

Η εταιρία μας έχει ως στόχο να αναδείξει τη συνεργασία της με την ελβετική εταιρία Clinerion και τη δυνατότητα αξιοποίησης των συστημάτων πληροφορικής στις Κλινικές Μελέτες στον Τομέα της Ογκολογίας.

Η εταιρεία μας ως επίσημος αντιπρόσωπος της Clinerion σε Ελλάδα & Κύπρο έχει προωθήσει με επιτυχία τα πληροφοριακά συστήματα της Clinerion σε πανεπιστημιακά, δημόσια και ιδιωτικά νοσηλευτήρια.
Στόχος των συγκεκριμένων συνεργασιών είναι η υποστήριξη στην αυτοματοποιημένη διαδικασία προεπιλογής ασθενών, ώστε να συμμετάσχουν σε διεθνείς και εθνικές Κλινικές Μελέτες.

Η φετινή διοργάνωση του Συνεδρίου,το οποίο πραγματοποιείται για 5η χρονιά, με κεντρικό θέμα «A policy debate on the value & cost of treatment» θα εστιάσει στις πολιτικές που θα πρέπει να υιοθετηθούν σε επίπεδο πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας, ώστε από τη μία να υπάρξει μείωση των οικονομικών επιβαρύνσεων που σχετίζονται με την ασθένεια και από την άλλη να εξασφαλιστεί η πρόσβαση των ασθενών σε αποτελεσματικές θεραπείες & να βελτιωθεί η ποιότητα της φροντίδας που τους παρέχεται.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν 4 sessions, με την συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από το Υπουργείο Υγείας, Ακαδημαϊκών και Ερευνητών στον τομέα της Ογκολογίας και εκπρόσωπων των Φαρμακευτικών Συνδέσμων.

Την εταιρεία μας και την Clinerion θα εκπροσωπήσει στην ειδική ενότητα για τις Κλινικές Μελέτες, ο κ. Baris Erdogan, PhD, Head of CLINERION for EEMEA Region με τίτλο της παρουσίασης του “Use of Real World Data and Innovative Technologies in Clinical Trials”

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το συνέδριο, κάντε κλικ εδώ.

Recommended Posts
CONTACT US

Send us your message and we will contact you as soon as possible.