15ο ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Home / 15ο ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Αγαπητοί συνεργάτες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας συμμετέχει ως χορηγός στο 15ο ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ το οποίο διοργανώνει και φέτος η Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Macedonia Palace, 26-28 Μάϊου 2016.

Το συνέδριο αυτό είναι η κορυφαία επιστημονική εκδήλωση της Καρδιολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος και απευθύνεται σε όλους τους καρδιολόγους, καθώς και στους ιατρούς άλλων ειδικοτήτων που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Καρδιολογία. Το συνέδριο καλύπτει μια ευρεία επιλογή θεμάτων που εκτείνονται από την πρωτοβάθμια έως την επεμβατική καρδιολογία.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 15ου ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, θα υπάρχει η δυνατότητα για όλους τους συμμετέχοντες ιατρούς να αξιοποιήσουν την ειδική παροχή χρήσης του λογισμικού MedMobile, δωρεάν για 6 μήνες.

Με το λογισμικό MedMobile, το οποίο ο ιατρός-χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει σε κινητό ή tablet (λειτουργικό σύστημα Android), μπορεί να αποκτήσει άμεση πρόσβαση στο αρχείο των ασθενών του μέσω της διασύνδεσης του λογισμικού με την  πλατφόρμα της “ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΓΟΦΡΑΦΗΣΗΣ”.

Για να δείτε το Πρόγραμμα του Συνεδρίου, πατήστε εδώ.

Για να δείτε αναλυτικά τις δυνατότητες του MedMobile, πατήστε εδώ.

CONTACT US

Send us your message and we will contact you as soon as possible.